laumark

Rådgivning

Vi er klar med professionel rådgivning og lytter altid før vi vejleder. Ved malerarbejde skal det hele gerne spille sammen, derfor er vi her for at rådgive og vejlede dig bedst muligt. På de nedenstående afsnit kan du se hvad vi kan tilbyde, ellers er du velkommen til at tage telefonen og ringe.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Råd

Mange råd kan gives, så her kommer 4 hurtige råd, som umiddelbart lyder indlysende, men som oftest omgås:

  • Vælg den rette maling
  • Brug tid på forarbejdet - meget tid
  • Dæk af med malertape, især lister og paneler
  • Spartl og slib skader - inden du maler

Med disse fire simple råd er du godt igang - og vil sandsynligvis ende op med et rigtigt godt resultat. Og igen - forberedelse er en stor del af arbejdet - og med det øges sandsynligheden for det gode resultat til slut.

Vejledning

Vejledning fra den profesionelle maler er guld værd. Har man dette med hukommelsen og samtidig husker de fire ovenstående råd, så er du allerede godt på vej til et fornuftigt resultat.

Skal du igang med din egen maleropgave, hjemme, i sommerhuset eller i virksomheden er vi altid klar med råd og vejledning, og ikke mindst inspiration, vi kommer hele tiden rundt til mange forskellige opgaver, og har derfor en bred viden og erfaring omkring farvevalg og valg af de rette materialer til de forskellige opgaver.

Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak og rådgivning om hvordan du opnår et smukt og flot resultat. Slå på tråden og vi får en snak om opgaven.

Farve valg

Der er rigtig mange ting at tage hensyn til når huset eller kontoret skal friskes op.

Man bør tage udgangspunkt i både hustypen, og selvfølgelig de enkelte rum, og ikke mindst hvordan de skal arbejde sammen med hinanden.

Mange er bundet op på traditioner om valget af farver indendørs, som udendørs, og her er det maleren kommer ind i billedet.

Vi har den brede erfaring indenfor netop dette område - og øser meget gerne ud af vores viden omkring dette. Vi er løbende på kurser for at lære nyt om det nyeste, og ikke mindst via vore leverandører får vi løbende input omkring de muligheder som rører sig på området.

Så skal du have en opgradering med nyeste farvevalg som rører sig - så tag fat i maleren.

Indretning

Vi arbejder udfra optimeret areal udnyttelse, funktionalitet og æstetik, forenet i en oplevelsesrig, personlig indretning med kant og stil. Vores udgangspunkt som malere er jeres specifikke behov og ønsker samt at tilføre dit hjem en klarere profil, større trivsel, øget produktivitet og flere muligheder.

Farver kan bare gøre hverdag så meget mere spændende - end uden. Glade farver giver glade medarbejdere - vi har erfaringen, ring til os - vi er altid klar til at smutte ind forbi og kigge på din opgave - så du bliver gladere for din indretning.

Der arbejdes altid udfra ønsket om at det færdige resultat overstiger forestilling og forventninger. Sagt på en anden måde - vi er ikke tilfredse før kunden er tilfreds.

LAUMARK MALER APS
Tlf. 40 59 31 19  |  info@laumark.dk
CVR 32938299  |  © 2024 laumark.dk