laumark

Arbejdsområder

Vi spiller på alle strenge i forhold til de maleropgaver vi udfører for vores kunder. Kunder som erhvervsvirksomheder og boligforeninger samt private kunder, der enten skal have frisket huset op inde som ude, eller der skal foretaget klargøring i en lejlighed i forbindelse med lejerskifte. Vi maler nybygget som gammelt, helårshuse til sommer- og fritidshuse. Desuden har vi har eget sprøjte værksted til højglans malingsopgaver.

Kontakt os - vi udfører det hele med stor ekspertise og erfaring

Renovering af fritidshuse

Ønsker du at øge sommerhusets værdi? Med en renovering og maling af dit sommerhus øger du muligheden for en højere udlejningsprocent - og det er bevist at det første indtryk af et velrenoveret sommerhus, oftere lejer ud, så her spiller det gode udseende ind og med maling kan man opnå stor effekt for små midler.

Vi giver gerne sommerhuset, et løft både indvendigt og udvendigt med maling af vægge, lofter, facader og vinduer. Vi har stor erfaring i at malerrenovere sommerhuse, og er altid klar, som din sparringspartner når sommerboligen skal have et »skønheds« løft.

Derudover er vi specialister i sprøjtelakering af møbler låger, skuffer, hylder, døre m.m. - en økonomisk sikker måde, at få dit sommerhuskøkken til at fremstår som helt nyt og fint igen.

Nybygning

Her er vi gerne tidligt med på gode råd når drømmen om det nye sommerhus eller parcelhus skal realiseres.

Gennem mange år i branchen har vi en sikker og bred erfaring, at byde ind med i disse sager. Det er meget vigtigt at lysforhold, materialer og beliggenhed spiller ind i det samlede indtryk omkring huset - og her er det vigtigt, så tidligt i processen, at have maleren med på råd.

Den rigtige balance samt ro i materialer og specielt sammensætningen af farverne har en også stor indflydelse på hvordan vi som mennesker trives i miljøet – derfor er det vigtigt at tage maleren med på råd.

Vi indgår gerne i en tidlig dialog med dig, om hvorledes dit nye hus kan fremstå smukt og harmonisk, så drømmehuset kan blive en realitet. Vi kan, når vi kommer tidligt ind i projektet, være med til at gøre forskellen fra blot at være en nybagt husejer, til at være en ovenud tilfreds og glad husejer i mange år fremover.

Specialopgaver

Vi har drevet malervirksomhed i mange år efterhånden og har igennem tiden arbejdet med mange spændende og udfordrende opgaver. Vi ser det derfor som vores fornemme og faglige pligt, altid at løse opgaverne, til vores kunders fulde tilfredshed.

Vi tager seriøst opgaven over, lige fra den første spartling til det allersidste afsluttende fine penselstrøg. Om det er istandsættelsen af de småsprossede kældervinduer, eller det er maling af hele køkkenet og de store dagligstuer eller de høje gavle og facader, så leverer vi det færdige resultat, professionelt og i orden.

Vi klarer opgaver med antikke møbler, der skal renoveres og friskes op med eksempelvis ny fernis, eller det er de slidte marmorgulve, som trænger til et lille pift, og over til de måske lidt falmede dekorationer på vægge og lofter - så er vi klar med en sikker løsning.

Sprøjtelakering

Laumark Malerfirma løser store som små opgaver, indenfor overfladebehandling, for både private og erhvervskunder, der har møbler samt inventar eller designermøbler der trænger til en kærlig hånd og en farverenovering.

Som vi siger, »hvorfor smide gode værdifulde møbler eller inventar ud, når vi kan bringe det tilbage til det originale udseende igen.« Det er en meget nem og økonomisk fornuftig måde at bevare sine elskede ejendele på i mange år fremover. Ved at nylakerede møblerne, kan man også få huset til at fremstå nydeligt og præsentabelt, hvilket kan give et værdiløft, både økonomisk men også et løft på det personlige plan.

Vi toner i alle farver med en efterfølgende klar-lak og lægger samtidig stor vægt på at udføre opgaven så miljøvenligt og naturskånsomt som overhovedet mulig.

Opgaverne varetages på eget sprøjteværksted der helt er indrettet efter de seneste myndighedskrav.

LAUMARK MALER APS
Tlf. 40 59 31 19  |  info@laumark.dk
CVR 32938299  |  © 2024 laumark.dk